RING OSS - 0605-844 015

Badrumsrenovering Sundsvall

RING OSS - 0605-844 015

Badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenovering i Sundsvall samt övriga Västernorrland. Kontakta oss för att uppdatera ert badrum och få en badrumsrenovering i Sundsvall.

Vårt företag utför badrumsrenovering i Sundsvall samt resten av Västernorrland. 

Behöver ni hjälp med finansieringen? Vi är sedan 2019 medlem i Bad och Värme-kedjan. Det innebär att ni som kund ska känna er trygga med bland annat vårt fasta pris samt klart före-datum. Bad och Värme kan också hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Sundsvall eller övriga Västernorrland.

Vi är certifierade enligt Säker Vatteninstallation och medlemmar i VVS Företagen. 

Kontakta oss – så börjar vi planera er badrumsrenovering redan i dag!

Badrumsrenovering i norr

Vi tar oss an hela processen av er badrumsrenovering i Sundsvall. Vi har verktyg och kompetens för att utföra alltifrån rivning till färdigt badrum. Hos oss får ni även hjälp med stambyte, byte av värmesystem och rörstråk.

En badrumsrenovering i Hudiksvall är oftast en stor investering för sitt boende. Det innebär ofta ett stort ingrepp och omfattande renovering. Det är där vi kommer in. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att utföra badrumsrenovering i Sundsvall.

Anlita oss för en trygg och säker badrumsrenovering.

Glöm inte att du som privatperson har rätt till rot-avdrag, 30 procent av arbetskostnaden är avdragsgill. Badrumsrenovering i Sundsvall kräver inget bygglov. När ni har fattat ert beslut – börjar vi direkt med er badrumsrenovering i Sundsvall eller övriga Västernorrland.