RING OSS - 0605-844 015

Badrumsrenovering Sundsvall

RING OSS - 0605-844 015

Om oss

Vi utför badrumsrenovering i Sundsvall samt resten av Västernorrland. Vi hjälper er med badrumsrenovering i Sundsvall.

Välkommen till oss på LBM Rör och Värmeteknik AB

Vi är ett VVS-företag som under alla år erbjudit våra kunder olika typer av installationer och underhåll. Med åren har vi breddat oss och fått stor erfarenhet av stambyte och badrumsrenovering i Sundsvall. 

Vi är certifierade enligt Säker Vatteninstallation och medlemmar i VVS Företagen.
Kontakta oss för badrumsrenovering i Sundsvall – vi ser till att ni får ert drömbadrum!

Utför badrumsrenovering

Vi tar på oss uppdrag inom badrumsrenovering i Sundsvall och övriga Västernorrland från både privatpersoner med enstaka badrum men också större fastighetsbolag med omfattande badrumsrenovering av flera lägenheter. Vi utför också stambyte och sätter in nytt och fräscht badrum efteråt.

Hos oss är ingen badrumsrenovering i Sundsvall eller resten av Västernorrland för stor eller för liten. Vi erbjuder ett brett serviceutbud och åtar oss alla typer av uppdrag inom badrumsrenovering och stambyte. Inom vår personalstyrka har vi en bred kompetens och hos samtliga av oss står alltid kundens specifika behov i centrum under en badrumsrenovering i Sundsvall.

Våra kunder är allt från privatpersoner till förvaltningsbolag och byggföretag.

Vi har serviceavtal med HSB Södra Norrland, men arbetar även tillsammans med Din Bostad, Förvaltningsbolaget Castor och många lokala byggentreprenörer i regionen runt Sundsvall och Timrå.

Kunnig och utbildad personal

Vår personal har hög kompetens inom badrumsrenovering i Sundsvall För oss är de mjuka värdena viktiga; artighet, trovärdighet och kundfokus ska alltid genomsyra vår personal.

Vår personal är vårt ansikte utåt och vår viktigaste resurs. Vi månar om vår personal och vi är många som arbetat tillsammans i många år.

Hjälp med finansieringen

Vi är sedan 2019 medlem i Bad och Värme-kedjan. Det innebär att ni som kund ska känna er trygga med bland annat vid fast pris samt klart före-datum. Bad och Värme kan också hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Sundsvall eller övriga Västernorrland.

Vårt företag är certifierade att få jobba med badrumsrenovering i Sundsvall. Kontakta oss för en badrumsrenovering i Sundsvall.     Vi kan också hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Sundsvall. Så ta tag i er badrumsrenovering i Sundsvall redan i dag.