Badrumsrenovering Sundsvall

RING OSS - 0605-844 015

Stambyte

Av oss får ni inte bara badrumsrenovering i Sundsvall utan också utfört stambyte om ni önskar det. Kontakta oss för stambyte i Sundsvall.

Av oss får ni inte bara en badrumsrenovering i Sundsvall och övriga Västernorrland utan också stambyte om ni önskar det. Vi har både kunskap och utbildad personal som utför hela process, alltifrån rivning till antingen återställning av badrummet – oavsett om ni väljer en badrumsrenovering i Sundsvall eller inte. 

Vi har lång erfarenhet av stambyte och har samarbeten med både bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare där vi planerat och genomfört stambyte. 

Kontakta oss för stambyte och badrumsrenovering i Sundsvall samt övriga Västernorrland!

Stambyte av badrum

Ett stambyte genomförs kontinuerligt i alla slags fastigheter med våtrum. Under ett stambyte byts rören som leder varmvatten, kallvatten och spillvatten ut. Rören slits ut med åren och riskerar att spricka eller täppas igen – om det inte genomförs ett stambyte. 

I många fall behövs även en badrumsrenovering i Sundsvall i samband med ett stambyte. Stambyte kräver nämligen att man bryter fuktspärren för att komma åt rören som befinner sig i väggar och golv.

Vårt företag utför både badrumsrenovering i Sundsvall och stambyte, alltifrån rivningen till färdigställandet av det nya badrummet. Vi jobbar bland annat med leverantörer som FM Mattsson och Mora Armatur – allt för att ni ska få ert drömbadrum.

Utför effektivt stambyte

Ett stambyte innebär ofta påfrestande störningar för de boende. Vi jobbar aktivt med att effektivisera processen för att påverka de boendes vardag så lite som möjligt. Med god planering, kommunikation och erfaren personal skapar vi goda förutsättningar för att tillfredställa alla inblandade. 

Om ni anlitar oss för stambyte ser vi till att störningen för de boende blir så milda som möjligt.

LBM Rör & Värmeteknik AB


Axvägen 6
853 50 Sundsvall

0605-844 015

[javascript protected email address]

559008-1872


Badrumsrenovering

Stambyte


logo-image

Om Oss

Utför badrumsrenovering och stambyte – från rivning till det nyrenoverade badrummet

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

LBM Rör & Värmeteknik AB

Org nr: 559008-1872
Axvägen 6
853 50 Sundsvall
Tel: 0605-844 015

Hitta hit